Belirli özellikler indirilebilir programlar tanınmış kulüpler gerçek parayla oynarken

Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, sanal kulüp, hatırlıyorum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor özdeş oyun süreci.Kazanan kombo yeni piktogramlar edinmek ek ödül bir tur. Geleneksel basaribet giris sağlayın kullanıcı bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O yükler döndürme ve bekler benzer semboller ödeme hatları. Oyunlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, verme ziyaretçi şans yardımcı ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak döndürme oluşturulur kârlı dizi.
  • Piktogramlar bir kazanan kombinasyon kaybolma (veya patlayabilir) ve boş konumlardan ayrılmak.
  • Bu serbest yerler oluştur veya (düşme) yeni işaretler.
  • Kullanıcı ödül alır eğer belirtilir semboller ek olarak form bir ödül kombinasyonu birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri işaretler ile.

Bu prosedür kazanan diziler kazanana kadar oluşur ödül hatlarında sıraya getirilmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler iş aynı. En yeni bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’s Quest, piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik faktörleri kademeli makineler Basaribet

Oyuncular artık gerekmeyecek banal döndür makaralar ve form için bekleyin karlı kombinasyon aktif hatlardan biri.dinamik oyun algoritması ve orijinal 3D animasyon öğeleri ve bitirme algoritmalar oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels tamamen bu kriterleri karşılıyor. Gelişen ödül yapılandırmalar ve bu yeni simgeler dikkat çekmek ve artırmak duygular.Özellikle kademeli basamaklardan biri yol açacak sağlam ödül.

Basamaklı makaralar izin verin sahip birden fazla ödül. görünür ücretli diziler arka arkaya birkaç kez ödül dönüştürebilir yeterince önemli miktar. Bazı sağlayıcılar sağlayın çarpanlar ve katsayılar hangi daha da fazla artır kazanma.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkisi yoktur RTP slot makineleri. Mümkün bul oyunlar ile artan karlılık yüzdesi (yukarıda 97 %) veya nispeten önemsiz (daha az %94). İlişki yok düşme resimler ve boyut beklenen getiri hayır.

Ayrıca, basamaklı makaralar artırma önemli bir ödül alma olasılığı. Algoritma çevrimiçi slot Başarı bet bunu sırasında yeniler ana tur. Sonuç olarak çevrimiçi eğlence ile dalga sistemi genellikle dahil artan dağılım. Çünkü makaralar yeteneğine sahip olduğundan açın her biri iki kez (veya daha fazla) bir benzer fiyat.Bu şunu doğrular kazanan kombinasyonlar yapamayacak yaratacak çok sık. dalga sanal makineler içindeki düzenlilik sıklıkla artık yok %25-30.

Leave a Reply